Navigate / search

VILLUM Window Collection

Identitet, design af skilte, website og tryksager.

VILLUM Window Collection er et museum, der ud over at vise VKR Holdings store historiske vinduessamling, fortæller vinduets historie. Museet har 5 temaområder, der beskriver vinduets materialer, de forskellige vinduesmekanismer, teknik og elementer, vinduets personligheder og vinduet i arkitekturen. Der er udarbejdet en tidslinie, der fortæller vinduets historie og en tidstunnel, hvor en række rum er indrettet i forskellige tidsepoker.

Samarbejde med Benjamin Andresen. Animation af tidslinie: Marengdeluxe.

Se website: villumwindowcollection.com.

VWC-logo
Invitation_1
Invitation_2
Museet er bygget op om vinduets tidslinie. Tidslinien ses i fysisk form printet i 5 meters bredde på den ene endevæg i museet og ses desuden i en animeret version som vægprojektion.
tidsliniefoto2

Pressemappe:

IMG_1721
Billeder fra museet:

Website: villumwindowcollection.com.

Grand Teatret

Visuel identitet, design af tryksager, website og skiltning etc.

Redesign af gammelt logo. Brevlinie, månedsprogram oa. tryksager. Design af website og animation af logoet i den lille introduktionsfilm, der vises i biografen før filmene. Design af skilte.
Samarbejde med Marengdeluxe.

Se website.

Grand_11


 

John Kørner på IMO / slider test

Denne her er lavet med Soliloquy:

Den styres her
Du kan sætte billedtext på slideren ved at fylde text i billedernes beskrivelse. Vi kan derefter style det med CSS, som vi vil. Vi vil i princippet også godt kunne sætte texten op til højre for billedet, hvis du bare ligger hvid bund ind i billedet som underlag for teksten. Men så er det nok en generel styling af alle Soliloquys sliders.